Hotstone-massage

Masseren met behulp van basaltstenen stamt uit de tijd van de oude beschavingen. Grieken, Romeinen, maar ook Inca’s en Maori’s waren er al mee bekend.
Mijn therapeutische behandelingen lijken niet op de hotstone-massage zoals toegepast in sauna’s. In mijn praktijk is de massage therapeutischer en gericht op het afvoeren van afvalstoffen het ontgiften van het lichaam, waardoor de massage een doelgericht en stevig karakter heeft. Natuurlijk is er ook een ontspannend effect dat bijdraagt aan het herstel van uw lichaam.
Basalt werkt niet alleen door op het fysieke niveau. De stenen vervoeren warmte en energie naar acupunctuurpunten die dat nodig hebben en voeren warmte en energie af als er een overschot aan is.
Ik maak gebruik van een neutrale Jojoba-olie of van een bijzondere Hotstone-massageolie, gemaakt van de macadamianoot. Met de zoete geuren van sandelhout, patchouli en Ylang –Ylang, de verwarmende kracht van geranium en de verfrissende werking van de bergamotolie zult u tot op het diepste niveau ontspannen.
U kunt kiezen uit:

  • hotstone-massage van voet en onderbeen (30 minuten)
  • hotstone-massage van voet en gehele been, gaat kramp en cellulitis tegen (45 minuten)
  • hotstone-lichaamsmassage, het accent kan op de probleemgebieden liggen (60 minuten)