Over u

Wie bent u?

Binnen mijn praktijk behandel ik cliënten met klachten van uiteenlopende aard. Ik ben benieuwd wie u bent en waar ik u mee kan helpen.

  • Voor voetverzorging kunt u bij mij een afspraak maken. Ik behandel pijnlijke voeten en ook als u nog geen klachten heeft, kunt u voor verzorging bij mij terecht. Want, voorkomen is beter dan genezen. Voeten zijn een zwaar belast deel van ons lichaam en regelmatige, vakkundige verzorging is dan ook zeker geen luxe en kan jong en oud helpen om klachten te voorkomen
  • Heeft u nek-, schouder- of rugklachten? Het komt veel voor dat deze klachten het gevolg zijn van stress of een verkeerde houding. Massages kunnen u helpen om weer ontspanning te vinden en om probleemgebieden aan te pakken. Vermoeidheid verdwijnt, spanningen worden weggemasseerd, evenals afvalstoffen, de bloedsomloop verbetert en de vitaliteit neemt toe. Een onderhoudsmassage eens in de vier tot zes weken kan terugkerende klachten voorkomen en opgelopen stress afvoeren.
  • Als u er voor openstaat dat lichaam en geest één zijn, dan is het nog maar een kleine stap om in een healing de energie van hoge frequenties te ervaren. De behandeling is geschikt voor mensen mét en zonder klachten en voor mensen bij wie massage afgeraden wordt.